Soojalaine sundis ralli kava kärpima

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn - James Morgan.
Sander Pärn - James Morgan. Foto: Ken Järveoja

Suusavõistluste korraldajad on viimastel aastatel juba harjunud muretsema, kas lumepuudus lubab võistlusteks radasid ette valmistada või mitte. Nad pole üksi – üha olematumaks muutuvad talved on kimbutamas ka ainsat WRC-sarja jäänud talverallit Rootsis. Eile sadas ralli toimumispaigas Karlstadi ümbruses vihma ja sooja oli neli kraadi. See sundis korraldajaid kaaluma, kas võistlus saab üldse toimuda.

Pärastlõunal anti teada, et ralli siiski toimub, kuid esialgu plaanituga võrreldes muudetud programmi järgi. Täna algama pidanud rajaga tutvumine lükati kolmapäevaks ja neljapäevaks, ralli ise algab reede hommikul. Esialgu teatati viie kiiruskatse ärajäämisest.

Rallisõitjad ja tiimid võtsid ralli toimumise teate vastu vaimustusega. «Arvestades keerulisi olusid, on see tõeliselt hea uudis! Oleme valmis!» postitas maailma parim rallitiim Volkswagen oma Twitteri kontole.

Pole kahtlustki, et uudis rõõmustas ka Eesti parimat kihutajat Ott Tänakut. Laupäeval tegi ta oma meeskonnaga korraliku testipäeva ja postitas seejärel Twitterisse paar fotot ning kirjutas juurde, et tunneb end lumel sõites tõeliselt hästi. Tõsi, võistluse käigus ilmselt lumised teid ei kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles