Neemelo ja Levadia koostöö sai lõpu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Neemelo.
Tarmo Neemelo. Foto: Toomas Huik

Lõppenud hooajal Eesti jalgpallimeistrivõistlustel 2. koha saavutanud Tallinna Levadia treeneripingil jätkab Aleksander Puštov ning selgemaks hakkab saama ka mängijate nimekiri.


Praegustel andmetel hakkab uut tööandjat otsima klubi viimase hooaja suurim väravakütt Tarmo Neemelo. «Nad ei saanud teha sellist pakkumist, mis mind oleks rahuldanud. Praegu proovin välismaale mängima saada,» täpsustas ründaja.

Samal ajal jätkavad klubis arvatavasti meeskonna raudvarad Konstantin Nahk ja Andrei Kalimullin. «Nahk tõenäoliselt jätkab, ta on olnud sellest huvitatud. Sama võib öelda Kalimullini kohta,» lisas Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo. «Martin Kaalma seis ei ole samal ajal lõplik. Väravavahtide treenerina ta ei jätka, kuna selle ameti peale tuleb uus mees. On võimalik, et ta jääb meie ridadesse mängijana.»

Kui osa kogenud meestest Levadias arvatavasti ei jätka, saavad tuleval aastal suurema võimaluse ennast näidata klubi kasvandikud.

«Nii head noorte valikut pole meil varem olnud ning tahame mitmed neist põhimeeskonda ülendada,» rääkis Petersoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles