Ridamisi kaotusi saanud New York Knicks andis peatreenerile kinga

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derek Fisher (ülikonnas) juhendamas New York Knicksi.
Derek Fisher (ülikonnas) juhendamas New York Knicksi. Foto: ELSA/AFP

Korvpalliliiga NBA klubi New York Knicks teatas, et vallandas peatreeneri Derek Fisheri, kes sai ametis olla vaid poolteist aastat. Tema asetäitjaks saab esialgu abitreener Kurt Rambis.

2014. aastal mängijakarjääri lõpetanud Fisheri esimene hooaeg Knicksi peatreenerina kujunes nii temast, mänedžmendist kui ka võtmemängijate vigastustest tulenevalt katastroofiks, sest Knicks kogus põhiturniiril 82 mängust vaid 17 võitu.

Nüüd alustati tänu lätlasest uustulnuka Kristaps Porzingise ja mitmete kogenud pallurite lisandumisele hooaega hoopis paremini, aga viimaste nädalate nigelate esituste tõttu ollakse ikkagi play-off'i rongist maha jäämas. Pärast eilset kaotust Denver Nuggetsile on Knicksil koos 23 võitu ja 31 kaotust. Viimasest kümnest mängust on saadud vaid üks võit.

ESPN-i allikate hinnangul soovib Knicksi president Phil Jackson suvel meeskonda tüürima tuua kas endise Nuggetsi peatreeneri Brian Shaw või sel hooajal Golden State Warriorsis mitu kuud edukalt Steve Kerri asendanud Luke Waltoni. Nagu ka Fisher, on nad varem mänginud Los Angeles Lakersis just Jacksoni käe all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles