Kullamäed asendanud Kandimaa: ootasin kõvemat andmist

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kandimaa (esiplaanil) ja Gert Kullamäe.
Toomas Kandimaa (esiplaanil) ja Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond tegi täna algust Balti liiga play-off’iga, kui kaheksandikfinaali avamängus alistati 105:77 Kasahstani meeskond Atõrau Barsõ. Gert Kullamäe asemel ajutiselt Rocki peatreeneri kohuseid täitnud Toomas Kandimaa sõnul oodati isegi mõneti suuremat vastupanu. 

«Vaadanud ära nende viimased kaks mängu, milles nad võitsid kaks korda Astanad, siis olin valmis selleks, et tuleb kõvem andmine. Aga neil ei olnud vist kõik mehed rivis ja me olime nende vastu hästi valmis. Teisel poolajal kadus pisut küll kaitse poolel keskendumine ära ja lasime neil mõned lihtsad korvid saada. Seeria poolaeg on aga +28 ja nüüd tuleb kolmapäeval ka teine pool korralikult ära mängida,» sõnas Kandimaa mängujärgselt.

Paari parem selgub kahe mängu kokkuvõttes (korduskohtumine peetakse kolmapäeval samuti Tartus) ja järgmises ringis tuleb vastu paari Liepaja/Triobet – Rakvere Tarvas võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles