Vastuoluline NBA legend tahab saada Knicksi peatreeneriks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Rodman.
Dennis Rodman. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA legend Dennis Rodman, kes on tuntud ka oma tegude poolest väljaspool palliplatsi, teatas, et tahaks saada New York Knicksi uueks juhendajaks.

Knicks teatas värske uudisena, et nad on loobunud senise peatreeneri Derek Fisheri teenetest ning esialgu võtab tiimi juhendamise üle abitreener Kurt Rambis. New Yorki meeskond pole aga teada andnud, keda pikemas perspektiivis soovitakse meeskonna peatreenerina näha ning vaba töökoht pani kiirelt reageerima NBA legendi Dennis Rodmani.

«Hei Phil Jackson (Knicksi president- toim) ja New York Knicks, mul on väljakult ette näidata päris korralik CV ja ma oskan juhendada; ühtlasi olen hetkel täitsa vaba. Võtke minuga ühendust,» kirjutas viiel korral NBA meistriks tulnud Rodman oma Twitteri kontol.

Lisaks korvpallile ka alkoholisõltuvuse ja vägivaldsete tegudega omale nime teinud Rodman on viimastel aastatel püsinud avalikkuse tähelepanu all eelkõige seoses Põhja-Koreaga. Nimelt kuulutas Rodman end korvpallisaadikuks ning asus enda sõnul diplomaatilisi suhteid looma Põhja-Korea diktaatori Kim Jong-Uniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles