Eesti üks paremaid rannajalgpallureid plaanib naasta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:RANNAJALGPALL : P
PRN01:RANNAJALGPALL : P Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Möödunud aastal teatas Eesti 2014. aasta parim rannajalgpallur Kristian Marmor, et lõpetab vigastuse tõttu sportlaskarjääri. Tänaseks on vigastusest taastumine läinud kardetust hõlpsamalt, mistõttu plaanib Marmor rannaliivale naasta.

Marmor vigastas end möödunud aastal Sauel toimunud turniiril, kui ta tegi taas liiga vasaku põlve ristatissidemetele. Septembris läks ta noa alla, misjärel andis kirurg lootust, et meest võib tulevikus taas palliplatsil näha, kirjutas jalgpall.ee.

Eesti koondise ja Augur Enemati mängija tunnistas videointervjuus Eesti Rannajalgpalli Liidule, et otsus mängijakarjäär lõpetada oli emotsionaalne. Taastusravis on ta käinud kolm kuud

 «Otsus tagasi tulla, tuli siis, kui [taastusraviarst] Svea [Miller] ütles, et ta ei näe ühtegi põhjust, miks ma ei peaks tagasi tulema. Tema ütles, et jalg on tagasi tulles veel tugevam kui varem,» ütles Marmor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles