Soomet vapustas noore jalgpalluri surm keset mängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Soomes lõppes traagiliselt Hämeenlinna ja Parola Visa koondmeeskonna ning Hyvinkää jalgpalliklubi noortemeeskondade pühapäevane kohtumine, kui Hämeenlinna väravavaht mängu ajal kokku kukkus ning esmaspäeval Töölö haiglas suri.

Hämeenlinna klubi esindaja Ville Dahlmani sõnul ei ole klubil õigust mängija surma põhjuse kohta rohkem infot jagada, sest tema perekond avaldas selleks soovi, lisaks on tegu konfidentsiaalsete andmetega. Politsei on algatanud surma põhjuse asjus tavapärase uurimise.

Hyvinkää hommikulehe sõnul põrkas väravavaht peadpidi kokku vastasmängijaga. Dahlman lausus aga, et ei julge veel sedagi kinnitada. «Vastukäivaid tunnistusi on seni tulnud liialt palju,» märkis ta Iltalehtile. «Võin öelda nii palju, et kohtunik selles olukorras kellelegi viga ei vilistanud,» lisas Dahlman. Kohaliku ajalehe küsitletud tunnistajate sõnul oli tegu täiesti tavalise mänguolukorraga. Dahlmani sõnul ei ole veel välistatud ka see, et mängijat tabas hoopis haigushoog.

Klubi jättis kõik teisipäevased treeningud ära ning täna õhtul peetakse kohalikus kirikus mälestusjumalateenistus. Soome jalgpalliliidu teatel algavad kõik teisipäevased ja kolmapäevased karikamängud leinaseisakuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles