Brooksi supermäng andis Raplale Jekabpilsi vastu 14-punktilise edu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa Foto: Urmas Luik

Korvpalli Balti liigas alistas Rapla Avis kaheksandikfinaali avamängus kodusaalis Jekabpilsi 79:65. Võitjate parimana tõi üleplatsimees Devin Brooks 25 punkti, võttis 12 lauapalli, andis kuus korvisöötu ja tegi neli vaheltlõiget.

Teise veerandaja koguni 20:4 võitnud Rapla juhtis avapoolaja järel 15 punktiga ja veel viimaselgi veerandajal korduvalt enam kui kümne punktiga, ent siis langesid üksteise järel viie veaga välja nii Martin Paasoja, Thomas van der Mars kui ka Sven Kaldre. Lõpus kiiretele visetele läinud Jekabpils õnneks aga ei tabanud ning Rapla realiseeris järjest vabaviskeid.

Nii Paasoja kui ka Indrek Kajupanga avele jäi 11 punkti, van der Marsile 10 punkti ja 11 lauapalli. Vastastele tõi Rinalds Sirsnins 20 punkti, Tyler Larson lisas 16 punkti. Veerandfinaali pääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes, korduskohtumine peetakse 23. veebruaril Jekabpilsis.

Teistes tänastes kaheksandikfinaalide avamängudes võitis Pieno Zvaigzdes 110:84 Riia Baronsit ning Vytautas oli 83:78 üle Nevežisest.

Rapla Avis - Jekabpils 79:65

Rapla: Brooks 23 p + 12 lp + 6 rs + 3 vl, Paasoja 11 p, Kajupank 11 p, van der Mars 10 p + 11 lp, Paasoja 8 p, Metsalu 6 p, Voolaid 5 p, Lips 3 p

Jekabpils: Sirsnins 20 p, Larson 16 p, Kumpys 9 p, Rutkauskas 8 p, Duselis 5 p, Silavs 5 p, Virsis 2 p

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles