Liverpool langes lisaaja lisaminutitel karikasarjast välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
West Hami kaitsja Angelo Ogbonna (esiplaanil) tähistab võiduväravat.
West Hami kaitsja Angelo Ogbonna (esiplaanil) tähistab võiduväravat. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa karikasarjas sai tänavu otsa Liverpooli teekond, kui võõrsil kaotati neljanda ringi kordusmängus 1:2 West Ham Unitedile. Võiduvärava lõi lisaaja lisaminutitel kaitsja Angelo Ogbonna, kellele see oli karjääri esimene tabamus West Hami särgis.

Avamängu 0:0 viigi järel asus korduskohtumist juhtima kodumeeskond West Ham, kui esimese poolaja viimasel minutil avas skoori Michail Antonio. Kohe teise poolaja alguses viigistas Philippe Coutinho aga kavalast karistuslöögist seisu. Võiduväravat tuli oodata lisaaja lisaminutiteni, kui Dimitri Payet keerutas karistuslöögi tagumise posti juurde ja Ogbonna saatis palli peaga võrku.

Liverpool on nüüd kaotanud West Hamile neljast sel hooajal peetud mängust kolm, sest mõlemas liigakohtumises tuli neil samuti Londoni klubi paremust tunnistada. Viiendas ringis ehk 16 parema hulgas kohtub West Ham võõrsil esiliigas palliva Blackburn Roversiga. Selgumata on veel vaid üks 16 hulka pääsev meeskond, kui tugevuselt kolmandas liigas mängiv Peterborough United võõrustab kolmapäeva õhtul korduskohtumises kõrgliigaklubi West Bromwich Albioni.

Praeguseks selgunud 15 kaheksandikfinalistist on koguni kümne näol tegemist kõrgliigaklubiga, West Bromi näol võib neile lisanduda ka 11. meeskond. Neile pakuvad konkurentsi esiliigas pallivad Blackburn, Leeds United ja Hull City ning kolmanda liiga ehk League One'i meeskond Shrewsbury Town, kes võõrustab loosi tahtel 16 parema hulgas Manchester Unitedit.

Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles