Putini sõbrast ameeriklasest poksitäht lõpetab karjääri

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta augustis kohtus Roy Jones Jr. Krimmis ka Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
2015. aasta augustis kohtus Roy Jones Jr. Krimmis ka Venemaa presidendi Vladimir Putiniga. Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal Venemaa kodakonduse saanud ameeriklasest poksitäht Roy Jones jr on ülisuure tõenäossega profikarjääri lõpetanud, kirjutas Vene portaal R-Sport.

«Ei mingeid matše enam, me ei taha, et ta enam ringi astuks. Saame väita, et Roy Jonesi profikarjäär on läbi. Ta on palunud, et me aitaksime teda muusikavaldkonnas ja millagi suve paiku kavatseme korraldada ka Roy Jonesi karikavõistlused,» ütles 46-aastase Jonesi mänedžer Dmitri Lutšnikov. Jones andis 2000. aastate alguses välja kaks räpialbumit.

Läbi aegade üheks paremaks poolraskekaallaseks peetav Jones pidas viimase matši detsembris, kui britt Enzo Maccarinelli lõi ta kindlalt nokauti. Vaatamata kaotusele lubas Jones toona ringi tagasi tulla.

Venemaa president Vladimir Putin andis Jonesile Vene kodakondsuse tingimusel, et viimane veedab suurema osa ajast uuel kodumaal. Lisaks lubas muuhulgas ka Putini tegevust Krimmi poolsaarel kiitnud Jones vene keelt õppima hakata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles