Video: Baruto tahab järgmisena kohtuda karujõuga venelasega (7)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fjodor Jemeljanenko (vasakul).
Fjodor Jemeljanenko (vasakul). Foto: Fadeichev Sergei/ITAR-TASS

Jaapana vabavõitluse sarja Rizini juhid loodavad aprillis ringis näha Kaido Höövelsoni (võitlejanimega Baruto) ja Venemaa vägilast Fjodor Jemeljanenkot.

«Loodame, et Baruto tuleb ringi aprillis. Kui me tegutseme kiirelt, siis on isegi võimalik, et ta vastaseks võib tulla Jemeljanenko. Kui ma viimati Barutoga rääkisin, siis ta ütles, et tahaks just Fjodoriga võidelda,» ütles Rizini juht Nobuyuki Sakakibara Vene uudisteagentuurile TASS.

Kuigi Baruto kaalub 170 kg ja Jemeljanenko 70 kilo vähem, siis Sakakibara ei näe massierinevuses probleemi. «Jemeljankeno on varemgi endast palju raskemate vastastega võidelnud. Ja Baruto poole pealt ei tohiks ka probleeme tekkida. Ta on küll vabavõitluse maailmas veel uustulnuk, aga ta suutis esimese matši võita,» kinnitas jaapanlane, kes kohtub õige pea Jemeljanenkoga ka isiklikult. 17. aprillil toimuval võistlusõhtul on Baruto nimi juba välja reklaamitud, aga Jemeljanenko oma veel mitte.

39-aastane Jemeljanenko on MMA reeglitega pidanud 40 matši ja võitnud neist 35, sealhulgas 11 nokaudiga. Lisaks on ta tegelenud judo ja samboga, neist viimases on ta Venemaale toonud neli maailmameistritiitlit.

Kokkuvõte Jemeljanenko parimatest hetkedest:

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles