Eesti võrkpallurit lahutab eurosarja finaalturniirist üks samm

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Elmo Riig / Sakala

Šveitsi naiskond Pfeffingeni Sm`Aesch, kus sel hooajal mängib ka Eesti viimaste aastate parim naisvõrkpallur Anu Ennok, alustab täna kell 21.00 CEV Challenge Cupi veerandfinaalseeriat. Nelja parema sekka pääsemisel seisab nende tee peal ees tugev Türgi klubi Trabzoni İdmanocağı.

Koduliigas hoiab Türgi naiskond kümnendat kohta. Võistkonna võtmemängijateks on kaks Serbia nurgaründajat (Jelena Blagojević ja Sanja Malagurski) ja poolatarist sidemängija (Agnieszka Rabka).

«Hindan meie võidušanssi 20-protsendiliseks. Trabzoni tugevuseks on kindlasti nende ründemäng. Kui üritada välja tuua mõnd nende nõrkust, siis ehk liberopositsioonil pole nad nii tugevad,» rääkis Šveitsi klubi treener Timo Lippuner.

Naiskonna braasillannast leegionär Kerley Becker lisas: «Oleme väga ambitsioonikad. Tegemist on meie selle hooaja kõige tähtsama mänguga ja selleks, et edu saavutada, peame kõvasti riske võtma.»

Eelmistes ringides alistas Ennoki koduklubi järjepanu Hispaania klubi Naturhouse Ciudad de Logroño, põhjanaabrite HPK ja kaheksandikfinaalis mängiti üle Kohila Võrkpalliklubi eurohooaja lõpetanud Iisraeli naiskond Kfar Saba Hapoel.

CEV Challenge Cup sarja veerandfinaali korduskohtumine Türgis toimub kahe nädala pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles