Valdmaa: Kalev ei tohi Gruusias kaotada

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (vasakul) ja klubi boss Ivar Valdmaa.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (vasakul) ja klubi boss Ivar Valdmaa. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Kalev/Cramo korvpallimeeskond on Ühisliigas kaotanud kuus mängu järjest ning turniiritabelis asutakse 14. kohal. Klubi presidendi Ivar Valdmaa sõnul tuleb pühapäeval võõrsil Tbilisi Vita kindlasti alistada, vastasel korral võivad meeskonna juhtimist oodata muutused.

«Ma ei taha panna meeskonnale lisapingeid – neid on niigi palju. Alles tuli meeskonda kaks uut mängijat ning nendega kohanemine võtab aega,» rääkis Valdmaa. «Samas pole praeguse seisuga rahul treenerid, mängijad ega fännid. Selge on see, et Gruusias ei tohi meeskond kaotada.»

Valdmaa sõnul sooviks ta hooaja lõpuni minna praeguseks kujunenud koosseisu ja treeneritega. Kas kõik nii ka jääb, selgubki pärast pühapäevast mängu. Vita on liiga selge autsaider, kes kaotanud kõik seni peetud 19 kohtumist. «Ootame selle mängu ära, siis otsustame, kuidas edasi minna. Tulemuse põhjal vaatame üle, kas ja kui palju peaksime midagi muutma,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles