Tartu Ülikool/Rock võttis Atõrau Barsõ vastu kindla võidu ja pääses Balti liigas veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool/Rock
Tartu Ülikool/Rock Foto: Margus Ansu

Balti liiga kaheksandikfinaalis alistas Tartu Ülikool/Rock Atõrau Barsõ 99:74 ja pääses edasi kaheksa parema hulka. Võitjate parimana viskas Evaldas Žabas 21 punkti, Janar Talts ja Brian Harper lisasid 12 silma. Esmaspäevases avamängus võitsid tartlased Kasahstani meeskonda 105:77 ning kaheksa parema hulka pääseti koondskooriga 204:151. Ülejäänud Eesti klubid pidasid aga play-off’i avakohtumised. Kodus mänginud Tarvas vandus Liepajale alla 50:74. TLÜ/Kalev tunnistas kodus Valmiera paremust, jäädes lätlastele alla 66:84. Pärnu korvpallimeeskond kaotas avakohtumise Šiauliaile 61:101.

Tänased tulemused:

Šiauliai - Pärnu Sadam 101:61

TLÜ/Kalev - Valmiera/Ordo 66:84

Rakvere Tarvas - Liepaja/Triobet 50:74

Tartu Ülikool/Rock - Atõrau Barsõ 99:74

Enne mängu:

Esmaspäeval Balti liigas hooaja esimene play-off mäng pidanud Tartu Ülikool/Rock alistas kaheksandikfinaali avakohtumises Atõrau Barsõ 105:77 ja tagas sellega tänaseks suhteliselt kindla edu. Play-off avamängus on täna Rakvere Tarvas vastamisi Liepajaga, TLÜ/Kalev võõrustab Valmierat ja Pärnu Sadam kohtub võõrsil Šiauliaiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles