Jaanimaa uus koduklubi naasis puhkepausilt võidukalt

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa (esiplaanil) Eesti koondise särgis.
Dener Jaanimaa (esiplaanil) Eesti koondise särgis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipallur Dener Jaanimaa, kes vahetas hiljuti Saksamaal klubi, kuulus esimest korda ametlikus mängus oma uue tööandja ridadesse.

Hooaega Saksamaa kõrgliigas Hamburgi HSV Handballi meeskonnas alustanud Jaanimaa oli sunnitud klubi vahetama pärast seda, kui tema senine leivaisa keset hooaega pankrotti läks. Jaanimaal oli laual mitmeid pakkumisi, millest parimaks oli Saksamaa liiga valitseva meistri THW Kieli kutse, mille Eesti koondislane ka vastu võttis.

Eile naasis Kiel pärast jõule alanud puhkepausilt ning esimeses liigamängus mindi vastamisi tabeli keskmiku VfL Gummersbachiga, keda võideti 31:26. Jaanimaa, kes käis Kieli eest väljakul hooajaeelses show-mängus, eile platsile ei pääsenud. Kieli parimana viskas üheksa väravat Domagoj Duvnjak. Liigatabelis on Kiel hetkel teisel kohal.

Nädalavahetusel ootab Jaanimaad ja Kieli ees mäng Meistrite liigas, kus minnakse pühapäeval vastamisi SG Flensburg-Handewittiga, kes on alagruppi juhtimas. Kiel paikneb neljandal kohal.

Teise eestlasena Saksamaa kõrgliigas mängiva Mait Patraili koduklubi Hannover-Burgdorf peab esimese liigamängu laupäeval, kui vastaseks on TuS N-Lübbecke. Patraili leivaisa on tabelis kaheksas, laupäevane vastane paikneb 17. ehk eelviimasel kohal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles