Noor Eesti kahevõistleja tuli Norras MK-etapil kahel korral esikolmikusse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Ilves.
Andreas Ilves. Foto: Erakogu

Teisipäeval ja kolmapäeval Norras Trondheimi MK-etapi raames peetud kahevõistluse noorte karikavõistlusel (FIS Youth Cup) võitis Kristjan Ilvese noorem vend Andreas Ilves teisipäeval hõbemedali ning kolmapäeval pronksmedali.

MK-etapi raames toimunud võistlusest, millele olid osalema tulnud 11 riigi võistlejad, võttis osa viis Eesti noort kahevõistlejat: Annemarii Bendi (Andsumäe SK), Triinu Hausenberg (Andsumäe SK), Andreas Ilves (Elva Suusaklubi), Klaus Mark Kolpakov (Andsumäe SK) ja Markkus Alter (Põhjakotkas Otepää).

Ilvesele lisaks näitasid võistlustel häid tulemusi ka teised noored – Bendi lõpetas mõlemal päeval võistluse 4. kohaga, olles teisipäeval murdmaarajal oma vanusegrupis kiireim tüdruk. Kolpakov lõpetas teisipäevase võistluse 5. kohaga, Hausenberg 6. kohaga ning Eesti delegatsiooni noorima liikme, Alteri parima tulemusena läks kirja teisipäeval saadud 21. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles