ManU jahib Reali staare ja loodab Hiina abile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (vasakul) ja Luka Modric
Gareth Bale (vasakul) ja Luka Modric Foto: SCANPIX

Manchester Unitedis on põnevad ajad. Pikalt on spekuleeritud, et jalgpalliklubi peatreeneriks saab karismaatiline Jose Mourinho ning klubi juht Ed Woodward avaldas eile, et suvel kavatsetakse taas üleminekuturul suuri tegusid teha.

Hispaania meedia teatel kavatseb Mourinho endaga koos Manchesteri meelitada Madridi Reali staarid Gareth Bale’i ja Luka Modrici. Mõlemad mehed oleks mõnes mõttes kindla peale minek, kuna Tottenhami ridades on nad juba tõestanud, et sobivad Inglismaa jalgpalliga suurepäraselt kokku. The Sun lisab nendele spekulatsioonidele, et Unitedil on suvisel üleminekuturul kasutada umbes 300 miljonit naela.

Woodward vihjas eile, et mängijate müümiseks võib Manchesteri tiim vaadata Hiina suunas, kuhu viimasel ajal on liikunud paljud Euroopas mänginud suurnimed. «Usun, et Hiina turul on suvel palju liikumist. See on mängijate müümise perspektiivis järjekordne kasulik turg,» ütles ta. Võmalik, et Hiina suunas liigub poolkaitsja Marouane Fellaini. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles