19-aastane Eesti snuukrimängija sai EMil viienda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Petrov
Andres Petrov Foto: Toomas Tartes

Poolas peetavatel snuukri U21-vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel saavutas valitsev Eesti meister Andres Petrov viienda koha. 

Eile hilisõhtul mängitud veerandfinaalis oli Petrovi vastaseks 20-aastane iirlane Josh Boileau. Viie võiduni mängitavas veerandfinaalis läks iirlane kiirelt 3:0 juhtima. Seejärel võitis Petrov järgmised kaks freimi, vähendades kaotusseisu 2:3 peale. Boileau võitis omakorda järgmised kaks freimi ja seega kogu kohtumise seisuga 5:2.

Petrov alustas turniiri alagrupimängudega, kus sai kaks kaotust ja kaks võitu, mis tagasid edasipääsu 48 parema hulka. 19-aastase eestlase edukas esinemine jätkus, kui kahes järgmises kohtumises oli Petrov parem Austria ja Malta eakaaslastest. Kaheksandikfinaalis oli Eesti esinumbri vastaseks taaskord Malta mängija Chris Peplow ja pingelise mängu võitis eestlane 4:1.

Euroopa Meistrivõistlusel osales kokku 80 noormängijat 26st riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles