Klavan: meil on Liverpooli vastu võimalus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Järgmisel nädalal kohtub Ragnar Klavani koduklubi Augsburg Euroopa liiga 32 parema hulgas Liverpooliga. Eesti koondise kapten rääkis intervjuus uefa.com-ile, et heal päeval on võimalik Liverpoolist jagu saada.

«Meie esimene eesmärk oli alagrupist edasi pääseda. Saime sellega küll hakkama, kuid see tuli raskelt. Nüüd proovime play-offis järgmisse ringi jõuda,» rääkis Klavan klubi eesmärkidest. «Liverpool on väga tugev vastane. Nemad on favoriidid, kuid minu arvates on ka meil võimalus. Kui mängime oma tugevustele ja ka õnn meid soosib, siis on kõik võimalik.»

Kiidusõnu jagus ka Liverpooli karismaatilisele peatreenerile Jürgen Klopile. «Ta on suurepärane treener, kes paneb oma meeskonnad ilusat jalgpalli mängima. Teame, et ta tõi ka Liverpooli värskust,» rääkis Klavan. «Samas eelmisel hooajal võitsime tema juhendatavat Dortmundi Borussiat võõral väljakul 1:0. Liverpool on tugev klubi, kuid ka neil on kehvemaid päevi.»

Augsburg peab play-offi avaringi kodumängu järgmise nädala neljapäeval. Liverpooli sõidetakse nädal hiljem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles