Kui palju maksaksid Leicester City mängijad meistritiitli korral?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez (esiplaanil) väravat tähistamas.
Riyad Mahrez (esiplaanil) väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel jätkub tänavuse hooaja üllataja Leicester City imeline seeria ning 25. vooru järel edestatakse tabeliliidrina lähimat jälitajat 5 punktiga. Eurosport vaatas, kui palju võiksid Leicester City mängumehed maksta Inglismaa meistritiitli võitmise korral.

Eurosport võttis välja meeskonna viimase algkoosseisu Manchester City vastu (Kasper Schmeichel, Danny Simpson, Christian Fuchs, Wes Morgan, Robert Huth, Riyad Mahrez, Marc Albrighton, N’Golo Kante, Danny Drinkwater, Shinji Okazaki, Jamie Vardy.) ja hindas, et meistritiitli võitmise korral võiks nende koguväärtuseks olla 152 miljonit eurot. Samal ajal on selle koosseisu ostmiseks kulunud vaid 30 miljonit eurot.

Kõige väärtuslikumaks hinnati 24-aastast alžeerlast Riyad Mahrezi, kelle turuhinnaks võiks olla 36 miljonit eurot. Samas 2014. aastal maksis Leicester tema eest 500 000 eurot. 29-aastase ründestaari Kamie Vardy hinnaks pakutakse aga 30 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles