Poksi üliraskekaalu tulevikutäht saab esimese tiitlimatši

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua.
Anthony Joshua. Foto: SCANPIX
  • Tiitlimatš võib aset leida 9. aprillil!

Londoni olümpiamängudel poksi üliraskekaalus kuldmedali kaela saanud ja seejärel profipoksi siirdunud britt Anthony Joshua saab tõenäoliselt peagi pidada enda esimese tiitlimatši. Praeguse seisuga on Joshua 9. aprillil IBFi tiitlimatšis kohtumas ameeriklase Charles Martiniga.

26-aastane Joshua on profina seni pidanud 15 matši ning need kõik ka võitnud. Kõik 15 võitu on seejuures tulnud nokaudiga. Londoni olümpiavõitjat on juba paar aastat nähtud üliraskekaalu tulevase valitsejana.

29-aastane Martin on pidanud 24 matši, millest tal on kirjas 23 võitu ja 1 viik. 21 võitu on ta saavutanud nokaudiga. Martin sai IBFi meistrivöö enda valdusesse 16. jaanuaril, kui ta alistas New Yorgis peetud tiitlimatšis ukrainlase Vjatšeslav Glazkovi.

Joshua promootori Eddie Hearni sõnul on läbirääkimised jõudnud juba üsna kaugele ja peagi saab 9. aprillil toimuva matši toimumise ka ametlikult välja hõigata, kirjutab Sportsmail.

«Läbirääkimised on jõudnud juba kaugele, kuid peame enda valikud tegema hoolikalt. Charles Martin on tõsine vastane ja tema käes on MM-tiitel. Tema poksiringi meelitamine nõuab suurt summat,» teatas Hearn.

Charles Martin. Foto:
Charles Martin. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles