Eesti epeenaised alustasid Buenos Aireses suurepäraselt

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti epeenaiskonna liikmed Kristina Kuusk (vasakult), Erika Kirpu, Irina Embrich ja Julia Beljajeva.
Eesti epeenaiskonna liikmed Kristina Kuusk (vasakult), Erika Kirpu, Irina Embrich ja Julia Beljajeva. Foto: Rahvusvaheline Vehklemisliit

Buenos Aireses peetaval vehklemise MK-etapil näitasid eestlannad täna suurepärast minekut, kui põhiturniirile 64 parema sekka jõudsid kõik kuus Eesti vehklejat.

Maailma edetabeli kõrgele kohale oli otsepääsme põhitabelisse taganud Irina Embrich ning eelringidest suutsid end läbi murda nii Kristina Kuusk, Katrina Lehis, Nelli Paju, Erika Kirpu kui ka Julia Beljajeva.

Lehis, Kuusk ja Paju võitsid eelringides kõik kuus matši ja pääsesid kindlalt 64 parema sekka. Beljajeva teenis alagrupis neli võitu ja alistas seejärel otsustavas matšis 15:8 tšiillanna Caterin Bravo Aranguizi. Kirpu teenis alagrupis kolm võitu ning alistas seejärel 15:7 ukrainlanna Anastassia Ivtšenko ning siis 15:14 ungarlanna Anna Kun’i.

Eestlannade esimesed matšid põhiturniiril (sulgudes asetus):

Kristina Kuusk (17) – Katarzyna Trzopek (USA, 48)

Katrina Lehis (21) – Laura Staehli (Šveits, 44)

Nelli Paju (20) – Ayaka Shimookawa (Jaapan, 45)

Julia Beljajeva (51) – Kelley Hurley (USA, 14)

Erika Kirpu (59) – Mara Navarria (Itaalia, 6)

Irina Embrich (15) – Aleksandra Zamachowska (Poola, 50)

Vaata võistluse kodulehelt turniiritabelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles