Novosjolov ja Salm jõudsid MK-etapil põhiturniirile

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov.
Nikolai Novosjolov. Foto: SCANPIX

Meeste epeevehklemise MK-etapil Kanadas Vancouveris jätkavad põhiturniiril võistlust Nikolai Novosjolov ja Jüri Salm.

Kui Novosjolov oli tänu kõrgele asetusele maailma edetabelis eelringidest vabastatud, siis Salm alistas alagrupiturniiril kõik vastased ja tagas sellega otse pääsu 64 parema hulka, kirjutab vehklemisliit.ee.

Sten Priinits teenis alagrupis neli võitu ja kaks kaotust ning alistas seejärel itaallase Gabriele Bino 12:11. Pääsul 64 parema hulka tuli tal aga tunnistada Venemaa esindaja Alan Fardzinovi 15:14 paremust. Marno Allika sai alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust, kuid kaotas siis jaapanlasele Inochi Itole 8:15. Priinits sai 191 osaleja seas 76. ja Allika 121. koha.

Põhiturniiril kohtub Novosjolov avaringis Eesti aja järgi kell 20:00 punasel rajal Iisraeli vehkleja Yuval Shalom Freilichiga. Salmi vastaseks on samuti Iisraeli vehkleja. Eesti aja järgi kell 20:40 kohtub ta rohelisel rajal Grigori Beskiniga.

Vaata võistlusest otsepilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles