Vihane ralliäss jättis Rootsi MM-etapi punktikohalt pooleli

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lorenzo Bertelli Rootsi rallil.
Lorenzo Bertelli Rootsi rallil. Foto: SCANPIX

Rootsi autoralli MM-etapil eilse võistluspäeva järel 10. kohta hoidnud itaallane Lorenzo Bertelli jättis täna võistluse pooleli, kuna soovis sellega näidata enda protesti.

Bertelli oli vihane, kuna tema hinnangul ei arvestata sõitjatega piisavalt ja kõik tähtsad otsused võetakse vastu nendeta, kirjutab crash.net.

«Viimastel päevadel on erinevatest asjadest palju räägitud ja asju arutatud, kuid suurt midagi ei ole muutunud,» sõnas Bertelli. «Usun, et korraldajad tegid radade ettevalmistusel head tööd ja need on sama ohutud nagu ülejäänud MM-etappidel.»

«Minu võistluse katkestamine ei ole kindlasti populaarne otsus, kuid ma loodan, et see tõmbab olulistele teemadele tähelepanu,» lisas ta. «Ma loodan, et tulevikus võetakse sõitjate arvamust rohkem kuulda.»

Rootsi ralli eel oli õhus isegi võimalus, et soojade ilmade tõttu jääb talveralli ära, kuid lõpuks otsustati võistlustrassi lühendada. Samas kritiseeris näiteks Sebastien Ogier avalikult korraldajate otsust võistlus läbi viia, kuna lumeolud olid kohati üsna kehvakesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles