Raja võistleb Eatoni vastu, Pahapill otsustab jaanuaris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill (vasakul) ja Andres Raja.
Mikk Pahapill (vasakul) ja Andres Raja. Foto: Mihkel Maripuu

Seitsmevõistluse maailmarekordimees Ashton Eaton võistleb veebruari alguses Tallinnas, kuid Eesti esinumber Mikk Pahapill pole osalemise kohta veel vastust andnud.

Ühtpidi tundub veider: Eestis tuleb kõrgetasemeline seitsmevõistlus – Eatoni kõrval katsutakse kohale meelitada kogu Barcelona EMi esikolmik, lisaks tunneb jõuproovi vastu huvi Tšehhi vanameister Roman Šebrle –, aga Pahapill ei kiirusta end stardinimekirja lisama, kirjutab Õhtuleht.

«Välishooaeg venis pikaks, põhjaladumist alustasin tavatult hilja,» selgitas Pahapill, kes mäletatavasti vigastas septembris Talence’is jalga ning kulutas seejärel mitmeid nädalaid taastusravile.

Kuna Pahapill on vigastustega tihti maadelnud, siis pelgabki ta end võistluslubadusega siduda – võrreldes varasemate hooaegadega, on ta oma ettevalmistuse graafikust kuu või isegi rohkema võrra maas, mitmevõistlus veebruari alguses võiks tulla liiga vara.

Kergejõustikuliidu presidendi Erich Teigamägi suureks rõõmuks kinnitas treener Andrei Nazarov, et Andres Raja on Tallinnas startimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles