Kohila ei suutnud TTÜ naiskonda võita ka kolmandal katsel

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ naiskond
TTÜ naiskond Foto: Tairo Lutter

Naiste Balti liiga põhiturniiri esimeses ringis TTÜ/Tradehouse'ile alla jäänud Kohila Võrkpalliklubil jäi revanš võtmata ka teisel kohtumisel, leppides valusa 2:3 kaotusega. Seega ei ole tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi tänavuse hooaja kolmes omavahelises mängus TTÜ naiskonda veel üle mänginud, sest kaotusega lahkuti väljakult ka Eesti karikavõistluste finaalis.

Tänavusel hooajal juba kahel korral TTÜ/Tradehouse'ile kaotanud Kohila Võrkpalliklubi ei suutnud suurima konkurendi vastu võiduni jõuda ka kolmandal katsel, kui võõrsil peetud vastasseisus tunnistati võõrustajate 3:2 (13, 21, -25, -11, 11) paremust, vahendab Volley.ee.

Suurepärase esituse teinud ja 16 silmaga plussi jäänud Mari-Liis Graumann panustas võitu 23 punkti. Erle Püvi ja Maali Kanemägi assisteerisid võrdselt 14 ning Reelika Raap 11 punktiga. Külaliste mänguvankrit vedanud Kertu Laak kogus 24 (+14) punkti. Kateryna Dudnikova arvele märgiti 19 ja Eliisa Peida kontosse 12 punkti.

Kui pallingu vastuvõtul oli mõnevõrra kindlam (45%-40%) Kohila esindus, siis rünnakuid realiseeris edukamalt (53%-42%) TTÜ naiskond. Pallingu abil saavutas Kohila 15 ja TTÜ 13 punkti. Blokis kogusid mõlemad võistkonnad üheksa silma.

Kolmes viimases voorus väljakult kaotusega lahkunud Tallinna Ülikool astus suure sammu veerandfinaali suunas, võites kodupubliku toel mõnevõrra üllatuslikult 3:0 (23, 19, 19) resultaadiga turniiritabelis kõrgeimal kohal asuva Läti naiskonna Zeltaleja. TLÜ-d võib Zeltaleja jaoks pidada ebamugavaks vastaseks, sest ka põhiturniiri esimeses ringis jäi peale Eesti naiskond - siis saavutas TLÜ võõrsil 3:2 võidu.

Tartu Ülikool/Eeden asus võõral väljakul mängu RSU naiskonna vastu 25:12 geimivõiduga juhtima, kuid kolmes järgnevas geimis oli omakorda parem koduvõistkond. Tartlannade poolel jõudis 1:3 (12, -13, -15, -20) kaotusmängus ainsana kahekohalise punktisummani Laura Reiter, kelle  arvele märgiti kasuteguri +14 juures 20 silma. Emajõelinna esindus jäi vastasele selgelt alla nii rünnakuefektiivsuses (37%-43%) kui blokipunktide arvestuses (2-11).

Famila/Võru Võrkpalliklubi ei suutnud turniiritabelis kohta parandada ja kaheksandaks tõusta, kaotades Lätis 1:3 (17, -24, -17, -18) tulemusega Babitele. Jaanaurikuu parim mängija Heleene Hollas tõi võrulannade parimana 16, Ingris Suvi 11 ja Haide Haring 9 punkti. Hollase kasuteguriks kujunes külaliste parim +11.

Vaatamata tänasele kaotusele jätkab Kohila Võrkpalliklubi 47 punktiga turniiritabeli juhtpositsioonil. TTÜ/Tradehouse jääb teisena maha vaid ühe punktiga. Tallinna Ülikoolil on seitsmendana koos 23, Famila/Võru Võrkpalliklubil üheksandana 18 ja Tartu Ülikool/Eedenil üheteistkümnendana 12 silma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles