Kati Tolmoff lõpetas oma klubikarjääri võiduga Taani esireketi üle

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Kristjan Teedema

Eesti esireket Kati Tolmoff pidas reedel oma pika klubikarjääri viimase mängu. Mitmeid aastaid Euroopa tugevaimas Taani kõrgliigas mänginud Tolmoffi koduklubil Vendsysselil kohtus Vaerlose klubiga.

Tolmoff esindas oma klubi üksikmängus ja läks vastamisi Taani esireketi Line Kjaersfeldtiga, kes asub maailma edetabelis kõrgel 28. kohal. Tolmoff sai väärt võidu tulemusega 13:21, 21:16, 21:19. Kahe veerandfinaal kohtumise kokkuvõttes jäi Vendsyssel vastasele siiski 2:7 alla ja poolfinaali ei jõudnud.

Raul Musta klubi Odense pääses samuti veerandfinaal mängudele ja kohtus Team Skaelskor-Slagelsega. Must mängis esimeses veerandfinaal kohtumises taanlase Kim Bruuniga (maailma 106. reket).  Eestlane pidi seekordses vastasseisus tunnistama 21:8, 19:21, 18:21 Bruuni paremust.

Teises veerandfinaal kohtumises ootas Musta maailma edetabeli 26. koha omanik Hans-Kristian Vittinghus, kuid kahe veerandfinaali kokkuvõttes saavutas Team Skaelskor-Slagelse Odense ees võiduks vajaliku 7:3 eduseisu ning Musta kohtumine jäi mängimata.

Hooaja kokkuvõttes jäi turniiritabelis Musta ja Tolmoffi klubidele kuues ja seitsmes koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles