Klavan enne suuri mänge: tahan alati väljakul olla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan mängimas Robert Lewandowski vastu.
Ragnar Klavan mängimas Robert Lewandowski vastu. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas kohtub Ragnar Klavani koduklubi Augsburg täna koduväljakul Müncheni Bayerniga. Tegemist on esimese mänguga tihedast mängugraafikust, kus Augsburg kohtub kahe nädala jooksul viie vastasega. Juba neljapäeval seisab Klavanil ja Augsburgil ees Euroopa liiga play-off’i kodumäng Liverpooliga. 

«Väga tähtis mäng, sest vajame punkte. Kuna mängime Müncheni Bayerni vastu, siis on tegemist boonuspunktidega,» rääkis Klavan mängueelsel pressikonverentsil. «Loomulikult on see ilus mäng maailma tippmeeskonna vastu. Kodus on alati hea mängida.»

Kuna Augsburgil seisab ees tihe mängugraafik, siis uuriti Klavanilt, kas ta suudab kõigis kohtumistes kaasa teha. «Ma ei tea, mis treeneril plaanis on, aga mina tahan kõigis mängudes väljakul olla,» ütles keskkaitsja.

Augsburgil on veebruaris pidada veel viis mängu: täna kohtutakse Bayerniga, neljapäeval Liverpooliga, 21. veebruaril Hannoveriga, 25. veebruaril võõrsil Liverpooliga ja 28. veebruaril Mönchengladbachiga. «Mina olen praegu heas vormis. Kui treener arvab, et peaksin kõigis mängudes mängima, siis olen selleks valmis.»

Tänane mäng Bayerniga algab Eesti aja järgi kell 18.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles