Galerii: Arsenal võttis liiga üllataja vastu viimasel sekundil magusa võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa meistriliigas sai ülimagusa võidu Londoni Arsenal, alistades koduväljakul 2:1 selle hooaja suurüllataja ja tabelijuhi Leicester City.

Leicester asus kohtumist avapoolaja lõpus juhtima, kui 45. minutil realiseeris Jamie Vardy enda teenitud penalti. Külaliste elu läks aga keeruliseks teise poolaja alguses, kui paremkaitsja Danny Simpson teenis viie minuti jooksul kaks kollast kaarti ja eemaldati 54. minutil platsilt.

Kümnekesi jäänud Leicester suutis eduseisu hoida 70. minutini, kui Theo Walcott viigistas. Arsenali võiduvärav sündis viiendal lisaminutil mängu viimasest löögist, kui vahetusest platsile tulnud Danny Welbeck suunas peaga väravasse Mesut Özili karistuslöögi. Pikalt vigastusega hädas olnud Welbeck tegi täna seejuures Arsenali särgis esimese mängu pärast eelmise aasta 26. aprilli.

Leicester on 53 punktiga endiselt tabelijuht, ent Arsenal tõusis neist nüüd vaid kahe punkti kaugusele. Õhtul Manchester Cityga kohtuval Tottenhamil on siiski võidu korral võimalik teine koht taas endale haarata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles