MM-sarjas kuuendal kohal olev Tänak: tegu on hea hooaja algusega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi ralli esimene võistluspäev.
Rootsi ralli esimene võistluspäev. Foto: Timo Anis

Rootsi MM-rallil viienda koha saanud Ott Tänak lausus DMACKi pressiteate vahendusel, et jääb hooaja algusega väga rahule. Sarja üldarvestuses on Tänak kahe esimese etapi järel 16 punktiga kuuendal kohal, kusjuures neljandat-viiendat kohta jagavad Hayden Paddon ja Dani Sordo on vaid kahe punkti kaugusel.

«Tegu on taas ühe hea tulemusega väga raskelt rallilt. Nautisin reedest päeva väga, tingimused olid head ja saime sõita häid aegu ning konkureerida poodiumikohtade nimel,» lausus Tänak. «Laupäev oli juba raskem ja katsed olid nii kiired, et pidime ettevaatlikud olema. Me ei teinud taas vigu, nii et kokkuvõttes on tegu hea hooaja algusega.»

DMACK tegevjuht Dick Cormack lisas, et jääb kokkuvõttes tiimi sooritusega rahule. «Selle nädalavahetuse eel räägiti ainult äärmuslikest tingimustest ning sellest, kuidas rehvid jää ja lume puudumisel vastu peavad. Kuid meie talverehvid olid reedestes tingimustes väga konkurentsivõimelised. Ka kõige halvematel kruusakatsetel oli rehv märkimisväärselt hea, isegi kui peaaegu kõik naastud sealt kadusid,» lausus Cormack.

MM-sarja üldseis:

  1. Sebastien Ogier 56 punkti
  2. Andreas Mikkelsen 33 p
  3. Mads Østberg 27 p
  4. Hayden Paddon 18 p 
  5. Dani Sordo 18 p
  6. Ott Tänak 16 p
  7. Thierry Neuville 15 p
  8. Stephane Lefebvre 10 p
  9. Henning Solberg 6 p
  10. Elfyn Evans 4 p
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles