Galerii: Liverpool mängis hambutu Aston Villaga väravatennist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas alistas Liverpool võõrsil tenniseskooriga 6:0 punase laterna Aston Villa ja kerkis liigatabelis kaheksandale kohale. 

Avapoolajal sai Liverpool kirja kaks tabamust, kui 16. minutil oli täpne Daniel Sturridge ja 25. minutil James Milner. Täielikult lagunes Villa mäng teise poolaja keskel, kui 58. minutil lõi Emre Can esmalt 3:0. 63. minutil kasvatas vaid minut varem väljakule tulnud Divock Origi külaliste eduseisu juba neljaväravaliseks, kaks minutit hiljem sai värava kirja ka Nathaniel Clyne ja 71. minutil jäeti nurgalöögi ajal karistusalasse täiesti vabaks keskkaitsja Kolo Toure, kes suunas palli peaga väravasse, ilma et pidanuks isegi hüppamisega vaeva nägema.

6:0 võit kergitas Liverpooli liigatabelis 8. kohale, Aston Villa jätkab kindlalt viimasel kohal. Birminghami klubi on kogunud 26 mänguga vaid 16 punkti ja isegi eelviimasel kohal olevast Sunderlandist lahutab neid juba seitse punkti. Liigasse püsimajäämise joon on kaheksa punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles