Video: peatreenerit mõnitanud tippjalgpallur jäeti Meistrite liiga mängust eemale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur suu tõi Serge Aurier'le kaela palju pahandust.
Suur suu tõi Serge Aurier'le kaela palju pahandust. Foto: SCANPIX

Paris Saint-Germaini jalgpallimeeskonna kaitsja Serge Aurier sai hakkama suure rumalusega, kui otsustas võtta sotsiaalmeedia vahendusel ropult sõna klubi peatreeneri Laurent Blanci ja meeskonnakaaslaste aadressil.

Koos sõbraga Periscope'i nimelises suhtluskeskkonnas fännide küsimustele vastanud Aurier pildus korduvalt nilbusi, mainides seejuures nii Blanci kui ka meeskonnakaaslase Zlatan Ibrahimovici nime. Kui roppustest kubisev video PSG juhtkonna kätte jõudis, teatas Aurier esialgu, et videol pole üldse tema, kuid tunnistas pühapäeva hommikul siiski süüd ja palus vabandust.

Alustuseks jättis PSG Elevandiluuranniku kaitsja välja meeskonna koosseisust, mis kohtub teisipäeval Meistrite liigas Chelseaga. Inetu intsidendi valguses tundub aga kahtlane, kas Aurier üldse veel kunagi Blanci käe all ja PSG särgis mängib.

Aurier on varemgi sotsiaalmeediat kasutades probleemide küüsi sattunud, sest eelmisel aastal postitas ta Twitterisse roppusi kohtuniku Björn Kuipersi kohta, kes oli Meistrite liiga mängus andnud Ibrahimovicile punase kaardi. UEFA karistas toona Aurieri kolmemängulise võistluskeeluga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles