Alar Varrak pärast pingelist heitlust Ühisliiga viimasega: võit on võit

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo lõpetas korvpalli Ühisliigas kuuemängulise kaotusteseeria, kui Gruusias võideti 78:77 sarja autsaiderit Thbilisi Vitat. Kalevlastele kindlustas võidu paar nädalat meeskonda kuulunud tsentri Shawn Kingi kuus sekundit enne lõppu tabanud vabavise, mis suurendas Kalevi edu 78:74 peale. Vita ameeriklase Daniel Bejarano lõpusekundi kolmepunktivise enam midagi ei muutnud.

Kalevi peatreeneri Alar Varraku sõnul ei teinud meeskond parimat esitust. «Võit on võit. Dikteerisime sisuliselt kogu mängu, aga lõpus panid vastased hulle kolmeseid sisse. Negatiivse poole pealt oli meil 24 pallikaotust, mille pealt Vita sai liiga palju lihtsaid korve,» rääkis ta.

Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa ütles nädala keskel Postimehele, et Vita mängu tulemuse pealt vaadatakse, kas meeskonna koosseisus või juhtimises tuleb muutusi teha. Varraku hinnangul pinged tiimi siiski ei rusunud. «Ma ei usu, et mängijatel eriti suured pinged olid. Aga väike võidukohustus oli ja õnneks tulidki punktid ära,» lausus Varrak.

Tallinna klubi resultatiivseim oli Rolands Freimanis 20 punktiga. Kalev tõusis viie võidu ja 13 kaotusega Ühisliigas 14. kohale, kõik 20 mängu kaotanud Vita jätkab 16. ehk viimasel positsioonil.

Taas ei teinud kalevlaste poolel kaasa tagamängija Rain Veideman, keda vaevab seljas närvivalu. Varraku sõnul ei pruugi probleem kuigi tõsine olla, aga millal Eesti koondislane taas mängukorda võiks saada, ta öelda ei osanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles