Noorte olümpial osaleb täna kümme eestlast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Heldna
Robert Heldna Foto: Estonian Biathlon Team

Lillehammeris toiumuvatel noorte taliolümpiamängude neljandal võistluspäeval on taaskord startimas kümme Eesti sportlast. 

Kell 11.30 asuvad 1500 m distantsi starti kiiruisutajad Kaspar Kaljuvee ja Kermo Voitka. Eilse laskesuusavõistluse jätkuna toimuvad täna jälitussõidud, kus teevad kaasa kõik neli Eesti laskesuusatajad. Noormeeste 10 km distantsil läheb 5. kohalt ja 18 sekundit liidrist hiljem rajale Robert Heldna. Mart Všivtsev stardib 33. positsioonilt, liidrist 2.35 hiljem. Neidude jälitussõidus stardib Anneliis Viilukas liidrist 1.29 hiljem ja 18. kohalt. Hanna Moor stardinumber on 38 ja enne jälitussõitu on temal kaotust liidrile 2.57.

Curlinguvõistkond (Kristin Laidsalu, Britta Sillaots, Jarl Guštšin, Eiko-Siim Peips) peab täna kaks viimast alagrupiturniiri kohtumist, kus kell 13.30 on Eesti vastaseks Inglismaa ja kl 20.30 Rootsi võistkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles