Norbert Hurt: Flora koormused on läinud intensiivsemaks ja individuaalsemaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora juhendaja Norbert Hurt (keskel) saabub hooaja esimesele treeningule
Flora juhendaja Norbert Hurt (keskel) saabub hooaja esimesele treeningule Foto: Mihkel Maripuu

Valitsev Eesti jalgpallimeister FC Flora on saanud uueks hooajaks valmistuda konkurentidest palju rahulikumalt, sest meeskonna põhituumik on juba mullusest paigas ning peatreener Norbert Hurt saab pühenduda nüansside lihvimisele. Detsembris lausus Hurt Postimehele, et järgmine eesmärk on treeningumahtude tõstmine, ning sellega ongi viimase kahe kuu jooksul peamiselt tegeletud.

«Peamine on olnud taktikaliselt ja füüsiliselt tugevamaks saamine nagu ikka. Kõik on seni sujunud plaanipäraselt, oleme saanud mõlema poolega hästi tegeleda,» lausus Hurt, kelle hoolealused on seni pidanud tunnistama vaid Rootsi kõrgliigaklubi IFK Norrköpingi paremust, samas kui viimati alistati 1:0 mullu Norra kõrgliigas 7. koha saanud Vålerenga. «Koormused on läinud individuaalsemaks ja intensiivsemaks, mahus oleme tegelikult isegi ehk natuke tagasi tõmmanud,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles