Madridi Reali staarid on vaenujalal ja kaotajaks on jäämas Ronaldo

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubis on käimas siseheitlus meeskonna kapteni Iker Casillase ning meeskonna suurima staari Cristiano Ronaldo vahel.

Hispaania ajalehe Cadena Ser of Spain andmetel on mehed kuulutuanud üksteisele sõja ning kiskunud sellesse ka kaasmängijad, kes on hakanad selles situatsioonis pooli valima, kirjutab Daily News.

Tüli sai alguse sellest, kui Casillase telereporterist tüdruksõber Sara Carbonero nimetas Ronaldot isekaks ja individualistiks. Loomulikult selline asi Ronaldole ei meeldinud ja ta andis sellest teada ka Casillasele.

«Casillas vastas Ronaldole, et tema tüdruksõber on ajakirjanik, kes võib vabalt oma arvamust avaldada,» lisas Cadena Ser’i ajakirjanik Jose Ramon de la Morena.

Olukorda on püüdnud lahendada ka Reali president Florentino Perez, kuid ajapikku on asi läinud hoopis hullemaks ja Ronaldo tunneb, et enamus meeskonnakaaslasi on talle selga keeramas.

«Kui keegi teeb Lionel Messile vea, siis kõik FC Barcelona meeskonnakaaslased tõttavad teda kaitsma. Samal ajal astuvad sellises olukorras vähesed Reali mängijad Ronaldo kaitseks välja,» lisas de la Morena.

Väidetavalt on meeskonnas Ronaldo ainsateks toetajateks jäänud Pepe, Marcelo, Angel Di Maria ja Lassana Diarra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles