Viilukas kaotas Lillehammeris jälitussõidus ühe koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneliis Viilukas.
Anneliis Viilukas. Foto: Inguna Epner Õun

Täna, 15.02.2016, oli Lillehammeri II Noorte taliolümpiamängudel stardis 10 noort Eesti spordi tulevikutegijat. Eile laskesuusatamise 7,5 km distantsil 5. koha saanud Robert Heldna täna oma positsiooni 10 km jälitussõidus kaitsta ei suutnud.

Määravaks sai esimeses lasketiirus tehtud 4 eksimust. Läbides teise tiiru puhtalt ja eksides kolmandas ja neljandas tiirus kummaski korra, saavutas Heldna omaeelaiste maailma tippkonkurentsis kõrge 10. koha. Teine stardis olnud Eesti koondislane Mart Všivtsevi sai 36. koha.

Neidudest olid laskesuusatamise jälitussõidus stardis Anneliis Viilukas ja Hanna Moor. Eilse võistluse põhjal tänasele 7,5km distantsile 18. kohalt startinud Viilukas langes koha võrra ja tema lõpptulemuseks jäi 19. koht. Hanna Moor saavutas tänasel võistlusel 46. koha.

Kiiruisutamises olid 1500 m stardis Eesti koondislased Kaspar Kaljuvee ja Kermo Voitka. Mõlemad noored uisumehed libisevad jääl kiiremini kui 1964. a olümpiavõitja Ants Antson. Tänases konkurentsis näidatud tulemused andsid noormeestele teiste maailma parimate omaealiste kiiruisutajate seas kohad vastavalt, Kaspar Kaljuvee 24. koht ja Kermo Voitka 27. koht.

Segapaari curlinguvõistkond kohtus täna hommikupoolses mängus Suurbritanniaga, kellele jäädi alla seisuga 2:8.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles