Eesti Võitlusspordi Ühendus tunnistas Andra Aho aasta naissportlaseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andra Aho.
Andra Aho. Foto: Erakogu

Eesti parimaks naistaipoksijaks peetav Andra Aho sai suure tunnustuse osaliseks, kui Eesti Võitlusspordi Ühendus nimetas ta laupäevaste Võitluskunstide Mängude pidulikul tseremoonial 2015. aasta parimaks naissportlaseks.

Aho ütles, et ta on sellise tunnustuse üle uhke, ta kavatseb ka tänavu võistelda ja treenida ning saab ehk järgmisel aastal taas sellise karika omanikuks. 

Aho esines mullu edukalt Baltfight Pro'l, võites mitmekordset Valgevene tai ja kickpoksi meistrit Ilona Jakubovitšit, mais Riia Arenal toimunud King of Kingsi Grand Prix' etapil alistas ta Alena Mishchuki, augustikuus Bangkokis toimunud IFMA Maailmakarika võistlustel, kus osalevad iga riigi tipud, saavutas ta hõbedase koha, ja septembris Tais treenides võitis ta sealset kohalikku naisvõitlejat. 

Oktoobris toimunud King of Kingsi Tallinna etapil andsid kohtunikud paraku punktivõidu tema vastasele, poolatarile Judyta Niepogodale. 

Treener Kevin Renno hinnangul võisid Ahole saatuslikuks saada vale pikkusega raundid, mis olid ette teatamata kaheminutiliste asemel kolmeminutilised, sellega aga ei osanud meie võistleja arvestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles