Schumacheri perekond astus harvaesineval moel ühiselt avalikkuse ette

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri perekond astus harvaesineval moel üheskoos avalikkuse ette, osaledes Saksamaal Marburgis peetud näituse avamisel.

Väljapanek tutvustab 47-aastase sakslase säravat karjääri, mis tipnes 91 etapivõidu ja seitsme MM-tiitliga. Näitus jääb avatuks kaheks aastaks ja sissepääs sinna on tasuta.

Avamisel viibis paarsada inimest, kelle seas olid ka Schumacheri naine Corinna, poeg Mick ja tütar Gina-Marie. «Muidugi tunneme me sellisel päeval Michaelist puudust,» lausus sakslase mänedžer Sabine Kehm. «Paraku ei saa me juhtunut muuta. Peame olema kannatlikud ja palvetama, et ta oleks ühel päeval taas meiega,» lisas Kehm.

Schumacher kukkus 2013. aasta viimastel päevadel Prantsusmaal Meribelis suusatades ja sai ränga peavigastuse. Teda raviti kaua haiglas ning 2014. aastal viidi vormelilegend Šveitsi kodusele ravile. Viimastel kuudel pole Schumacheri lähedased ega Kehm tema tervise kohta täiendavat ametlikku informatsiooni jaganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles