Spordimehelikkust näidanud Eesti laskesuusataja andis noorteolümpial konkurendile suusa (3)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Všivtsev.
Mart Všivtsev. Foto: Facebook / Estonian Biathlon Team

Lillehammeris toimuvatel noorte taliolümpiamängudel koges eestlaste lahkust Austraalia laskesuusataja Jethro Mahon, kellel murdus 7,5 km sprindisõidus õnnetult suusk. 

«Lõhkusin tõusu lõpus suusasideme, sest suusakepp jäi jalge vahele ja kukkusin. Õnneks tuli aga üks eestlane ja andis mulle oma varusuusa. See oli korraliku määrdega ja puha, korralikult ette valmistatud suusk. Väga-väga kena temast, suutsin vaevu sellist tegu uskuda,» sõnas 50. kohaga lõpetanud Mahon mängude koduleheküljele. 

«Laskesuusatajad hoiavad ikka kokku! Kui Kalevit aitas murdunud Madshusi suusamurega Norra tiim, siis noorte taliolümpial päästis austraallaste päeva just meie tiimi sportlane, kes andis Jethro Mahonile katki läinud suusa asemele uue! Kes heateo üles tunnistab?» kirjutas Eesti laskesuusavõistkond oma Facebooki lehel, viidates eelmisel nädalal peetud MK-etapile, kus kukkudes suusa lõhkunud Kalev Ermitsat abistas kiirelt norralasest hooldemees.

Postituse kommentaaridest selgus tänu koondislasele Robert Heldnale kiiresti ka tõde: heategijaks oli Mart Všivtsev.

Laskesuusatajad hoiavad ikka kokku! Kui Kalevit aitas murdunud Madshus suusamurega Norra tiim, siis noorte taliolümpial...

Posted by Estonian Biathlon Team on Tuesday, February 16, 2016
Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles