Eesti suusasprinter jõudis noorte taliolümpial poolfinaali

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stine-Lise Truu
Stine-Lise Truu Foto: EOK

Lillehammeris toimuvatel noorte taliolümpiamängudel jõudis Stine-Lise Truu suusatamise klassikasprindis poolfinaali ja sai 11. koha.

Murdmaasuusatamises olid kavas sprindidistantsid klassikatehnikas, kus Stine-Lise Truu jõudis poolfinaali ja sai 40 neiu konkurentsis 11. koha. Kvalifikatsiooni voorus näitas Truu 12. aega. Võistluse võitis rootslanna Johanna Hagström.

Noormeeste samal distantsil Kaarel Karri veerandfinaalist kaugemale ei jõudnud. Karri lõpptulemuseks jäi 47 noormehe konkurentsis 16. koht. Sprindidistantsi võitis norralanna Thomas Helland Larsen.

Kahevõistluses võistelnud Andreas Ilves läks suusarajale viimasena. Murdmaarajal näidatud päeva teine aeg tõstis Ilvest koha võrra ja kokkuvõttes talle 13. koht. Andreas Ilvese sõnul tegi ta oma tulemuse ära ja pettumuseks ei ole põhjust. «Hüpete hetke tase ongi selline. Suusatada jaksasin hästi,» sõnas Ilves. «Päeva teine aeg rajal pakub rahulolu.»

Mäesuusatamises suurslaalomis konkureeris omaealiste maailma parimatega Anna Lotta Jõgeva. Võistluse lõpetas 38 neiut ning eestlannale tõi tänane sõit 33. koha. Jõgeva kaotas kaotas võistluse võitnud šveitslannale Melanie Meillardile 36,83 sekundit.

Suusahüpetes kandusid Artti Aigro hüpped 83 ja 79 meetri kaugusele, andes 19 noormehe konkurentsis 16. koht.

Jäätantsu vabakava vigadeta esitanud Viktorija Semenjuk ja Artur Gruzdev said kõrgetasemelises konkurentsis 10. koha. Kahe kava kokkuvõttes teenisid nad 98,60 punkti. Võistluse võitis 141,88 punktiga Venemaa paar Anastassija Špilevaja ja Grigori Smirnov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles