Raley-Ross aitas Rakvere Tarva pingelises kohtumises võiduni

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross.
Brandis Raley-Ross. Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti korvpalli meistriliigas kohtusid täna AVIS Rapla ja Rakvere Tarvas. Taas Tarva meeskonnaga liitunud Brandis Raley-Ross aitas Rakvere meeskonna napi 79:74 võiduni. 

Avapoolaja võitis Tarvas 42:37 ja kasvatas kolmandal veerandajal vahet veelgi. Viimasele veerandile läks Tarvas vastu kindla 58:41 eduseisuga. Neljandal veerandil Rapla aga elavnes ja mängis vahe minimaalseks. Kokkuvõttes võttis võõrsil mänginud Tarvas siiski 79:74 võidu.

Üleplatsimehena viskas Reinis Strupovics 28 punkti. Eelmise nädala lõpus Rakverega taasliitunud Brandis Raley-Ross lisas 20 silma. Kaotajate parim oli 24 punktiga Thomas van der Mars. Sven Kaldre lisas 19 silma. 

TLÜ/Kalev alistas võõrsil TTÜ korvpallimeeskonna 103:94. Võitjate parimana viskas Johnny Berhanemeskel 24 punkti. Dominykas Milka ja Thomas Droney lisasid 20 silma. Kaotajate parim oli 17 silmaga Kiur Akenpärg.

BC Kalev/Cramo oli võõrsil 85:64 parem Pärnu Sadamast, võitjate parim oli 16 silmaga Gregor Arbet. Neljandas kohtumises olid vastamisi Audentese SG / Noortekoondis ja Tartu Ülikool/Rock. Tartlased võtsid võõrsil 83:68 võidu. Rocki parimana viskas Evaldas Žabas 21 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles