Alar Varrak võidust Pärnu üle: eeldasime, et tuleb kergemalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Liis Treimann

Eesti korvpalli meistriliigas võitis kurnavalt Gruusia-reisilt saabunud Kalev/Cramo eile võõrsil Pärnu Sadamat 85:64, kuigi esimene poolaeg kaotati 39:40. Kalevlaste peatreeneri Alar Varraku sõnul tuleb esitusega enam-vähem rahule jääda.

«Teisel poolajal panime oma paremuse ikkagi õnneks maksma. Esimesel poolajal eeldasime ehk, et tuleb kergemalt kätte, aga teisel hooajal kui saime juurde panna, siis tegime vahe sisse ja mäng enam pingeliseks ei läinud, neljas veerand oli jälle üsna pingevaba. Aga Pärnu oli täna väga tubli, terve esimene poolaeg hammastega korvis kinni. Midagi kergelt ei tulnud, pidime ikkagi endast maksimumi andma,» rääkis ta Basket.ee-le.

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula sõnul jäid tema hoolealused favoriitidele kehalises võitluses alla. «Esimene poolaeg oli okei, kolmas veerandaeg oli kohutav. See võtabki kokku. Rääkisime poolajal pikalt-laialt, et peame olema valmis füüsilisemaks mänguks, aga ei olnud ja kolme-nelja minutiga läks mäng ära. Lasime kolmandal veerandajal lihtsalt ära panna ja kui Cramo-sugune meeskond hoo sisse saab, siis surubki ikka võiduni,» ütles Rannula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles