Eesti Judoliidu president avaldas Tõnistele toetust: Tõnu võit tooks head kogu Eesti spordile (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Põhjala.
Aavo Põhjala. Foto: Liis Treimann

Eesti Jahtklubide Liit teatas, et nad esitavad Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendikandidaadiks endise tipp-purjetaja Tõnu Tõniste. Oma toetust avaldas Tõnistele ka Eesti Judoliidu president Aavo Põhjala.

Pärast Tõniste kandidatuuri avalikustamist saatis Põhjala laiali kirja, kus seisab selgelt, et Judoliidu president toetab Tõnistet.

«Mul on siiralt hea meel, et Tõnu Tõniste on otsustanud seada üles oma kandidatuuri EOK presidendi valimistel. Paljud teavad Tõnut eeskätt purjetamise kahekordse olümpiamedalistina, kuid tegelikult on Tõnu haare palju laiem – see, mida ta on alaliidu juhina ära teinud judo elujõulisuse jaoks Eestis, on hindamatu. Tõnu saavutused nii olümpiasportlase, spordijuhi kui ka ettevõtjana räägivad iseenda eest ning tema konkureerimine EOK presidendi kohale tähendab, et tekib sisuline ja väga tõsine konkurents nagu võistlustel pingutavad sportlased tipptulemuse saavutamiseks. Tõnu võit tooks head kogu Eesti spordile.

Lugupidamisega ja edu soovides

Aavo Põhjala»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles