Piletihindade tõus ajab jalgpallifännidel vere keema

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia mängumehed palle korjamas.
Dortmundi Borussia mängumehed palle korjamas. Foto: SCANPIX

Paar nädalat tagasi lõppes Inglismaa kõrgliiga kohtumine Liverpooli ja Sunderlandi vahel pooltühjade tribüünidega, sest tuhanded kodumeeskonna fännid protestisid ebanormaalselt kõrgete piletihindade vastu ning lahkusid staadionilt. Nüüd on kõrged hinnad üles ärritanud ka teiste suurklubide jalgpallisõbrad.

Liverpooli jalgpalliklubi teatas veebruari alguses, et tõstab uuest hooajast piletihindu: praeguse 59 Suurbritannia naelsterlingu asemel tuleb üksikpileti eest maksta 77 naela ning hooajapiletite hind tõuseb 1029 naelani. Protesti märgiks lahkus toona kohtumise 77. minutil Anfieldilt ligi 10 000 fänni, vahendab BBC.

Jalgpallisõprade protest kandis vilja: paar päeva hiljem palusid Liverpooli jalgpalliklubi omaniku Fenway Sports Groupi juhid John W Henry, Tom Werner ja Mike Gordon klubi fännidelt vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles