ManU peatreener Rooney vigastuse kohta: tema suhtumine mõjub kehale halvasti

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal kommenteeris täna tiimi staari Wayne Rooney vigastust ning nentis, et Inglismaa koondislase võidunälg võib talle laastavalt mõjuda.

ManU kohtub homme Euroopa liigas Midtjyllandiga ning tänasel mängueelsel pressikonverentsil selgus, et Rooney mitte ainult ei jätnud tiimiga Taani sõitmata, vaid on tõsisemalt vigastatud. Van Gaal selgitas, mis ründeässa suhtumises valesti võib olla.

«See on tüüpiline Wayne. Ta tahab endast absoluutselt kõik anda ja kui sa oled viigiseisus, siis ta tahab väga võita. See on fantastiline suhtumine, aga mõjub halvasti tema kehale,» nentis ManU loots.

Van Gaal lisas, et hetkel pole Rooney vigastuspausi pikkus teada, kuid kuulujuttude järgi peab põlvesidemeid vigastanud ründestaar väljakult eemale jääma 4-8 nädalaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles