Postimees Saksamaal: tippvormis Jürgen Klopp küttis õhu kuumaks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme toimuva Augsburgi ja Liverpooli mängu eel toimunud pressikonverentsil küttis Inglismaa klubi peatreener Jürgen Klopp õhu kuumaks juba enne ruumi sisenemist. 

Pressiruumi kogunesid esindajad kõigist olulistest Inglismaa ja Saksamaa meediaväljaannetest ning ruumi ja õhku jäi selgelt väheks.

Meedia rõõmuks oli Klopp tippvormis. «Hea on Saksamaal tagasi olla. Viimased mälestusest sellest riigist on Oktooberfest ja hea toit,» tõi Klopp kiirelt kõigile naeratuse näole.

Augsburg asub kohe Müncheni külje all ja see kant on Klopile meeltmööda. «Olen ka ise Lõuna-Saksamaalt pärit. Lõuna-Saksamaa on omamoodi elustiil, mis mulle sobib. Käin praegu Inglismaal tööl, kuid alati on hea kodukandis käia.»

Klopp rääkis saksa keeles ning Inglismaa meediale tõlgiti vaid tema jutu kokkuvõtteid. Sky Sports palus, et Klopp vastaks ühele küsimusele ka inglise keeles, kuid mees keeldus: «Kui ma olen Saksamaal, siis räägin saksa keeles. Saate isegi aru, et oleks võinud neid asju minult Inglismaal küsida. Teil oli ju võimalus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles