Eesti meeskond võitis sulgpalli EMil Ungarit

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeskond
Eesti meeskond Foto: Erakogu.

Sulgpalli Euroopa meeskondlikel võistlustel avas Eesti meeskond võiduskoori, alistades Ungari 3-2. Punktid tõid Eestile Raul Must üksikmängus ning mõlemad meespaarid: Kristjan Kaljurand-Raul Käsner ja Heiko Zoober-Mikk Õunmaa.

Esimeses üksikmängus pidas Must Ungari esinumbri vastu kolmegeimilise lahingu. «Ei valmistunud vaimselt piisavalt hästi selleks mänguks ja vastane suutis mind üllatada oma mängutaseme ja kvaliteediga. Teises ja kolmandas geimis suutsin oma mängu siiski peale suruda,» sõnas Must pärast mängu.

Mõlemad järgnevad üksikmängud olid tasavägised, kuid nii Heiko Zoober kui ka Mkk Õunmaa pidid kolmes geimis tunnistama vastase paremust.

Peale üksikmänge juhtis Ungari 2-1 ja järgnesid paarismängud.

Esimeses paarimängus suutsid Kaljurand-Käsner alistada vastased punktidega 25-23; 21-19. Ka teine meespaar oli tasavägine, aga Zoober ja Õunmaa suutsid siiski säilitada tugevat võistlusnärvi ja alistada vastased 21-19; 22-20. Seega 3-2 võit Eestile.

Alagrupi viimases ringis kohtub Eesti meeskond Bulgaariaga, kellel on üks võit ja üks kaotus nagu Eestilgi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles