Kaks legendi kohtusid Roomas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesco Totti (esiplaanil).
Francesco Totti (esiplaanil). Foto: SCANPIX

JALGPALL. Kolmapäeva õhtul olid jalgpalli Meistrite liigas lisaks mängutulemustele fookuses kaks suurt legendi: Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane ning Roma meeskonna vanameister Francesco Totti. Neist esimene sai kirja oma treeneridebüüdi Meistrite liigas, teisele võis üleeilne kohtumine olla selles sarjas üks viimaseid matše.

Pärast kahe kuu pikkust pausi asuti Euroopa tugevaimas klubisarjas pidama 1/16-finaale, kus Roma võõrustas kolmapäeval Reali. Madridi meeskonna jaoks oli tegemist olulise mänguga mitte ainult edasipääsu suhtes, vaid esmakordselt istus Meistrite liigas nende peatreeneritoolil Zidane, kes sai tiimi juhendajaks jaanuari alguses. Mängijana Reali ridades 2001.–2002. aasta hooajal samas liigas triumfeerinud Zidane ei pidanud oma hoolealuste tulemuses pettuma: Cristiano Ronaldo 57. ja Jese 86. minuti värav andsid Hispaania meeskonnale võõrsilt 2:0 võidu.

«Minu jaoks on see uus kogemus, olen õnnelik,» rääkis Zidane kohtumise järel UEFA lehele. «Mängisime palju paremini kui paljudes teistes võõrsil-mängudes. Meistrite liigas on oluline ise väravaid lüüa ja oma seljatagune puhtana hoida ning me saime mõlema ülesandega hakkama,» lisas Reali loots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles