NBA vahetusteralli algas: Houston Rockets saatis Leedu koondislase minema

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donatas Motiejunas.
Donatas Motiejunas. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA vahetustehingute tähtaeg on Eesti aja järgi kell 22 ja tänase vahetusteralli avasid Houston Rockets ja Detroit Pistons.

Pistons sai Rocketsist endale Leedu koondislase Donatas Motiejunase ja Marcus Thorntoni, Houston sai vastu vähekasutatud tsentri Joel Anthony ja 2016. aasta noormängijate draft'i esimese ringi valiku.

Eelmisel hooajal NBA-s tõelise läbimurde teinud 25-aastane ja 213 cm pikkune Motiejunas on viimasel ajal hädas olnud seljavigastusega. Käesoleval hooajal on ta platsile saanud vaid 14 mängus ja keskmiseks punktisummaks on jäänud 5,6. Detroit loodab, et leedulane saab tervise korda ja kui kõik läheb hästi, siis saavad nad temaga suvel uue lepingu sõlmida. Esmalt tuleb Motiejunasel läbida loomulikult tervisekontroll, aga haige selja tõttu polegi see nii lihtne. Kogenud viskekahuril Thorntonil peaks Pistonsi rotatsioonis samuti koht olemas olema.

Paar päeva varem hankis Pistons Orlando Magicust andeka ääremängija Tobias Harrise ja saatis Orlandosse Brandon Jenningsi ja Türgi koondise ääre Ersan Ilyasova.

Houston loodab täna lahti saada ka suvel rammusat lepingut jahtivast keskmängijast Dwight Howardist, aga nõuab tema eest korralikku vastutasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles